© Kuva: Getty Images

Portugali – Saksa: Paine kasvaa

EM-kisat
Portugali – Saksa
Lauantai 19.06. klo 19:00

Kuolemanlohkon pelit jatkuvat lauantaina. Ranskalle tappion kärsinyt Saksa joutuu uuden haasteen eteen, kun vastaan tulee laadukas Portugali. Kovan vastuksen lisäksi Joachim Löwin suojateilla on haasteenaan alati kasvavat paineet: Ranskalle hävittiin täysin ansaitusti, ja kannattajien mielissä nyt on kasvojenpesun paikka. Portugali otti pakkovoiton Unkarista, ja se olisi varmasti tyytyväinen pisteeseenkin Saksaa vastaan.

Portugali näytti hyytyvän sitkeää Unkaria vastaan tasapeliin, mutta maalihanat aukesivat viimein loppuminuuteilla, ja tuloksena oli lopulta selkeä kolmen maalin voitto. Portugalilaisilla oli vaikeuksia sulattaa 60 000 fanaattisen unkarilaisfanin mylvimistä ja tavaroiden heittelyä, mutta puolustuksen suuntaan joukkue toimi moitteettomasti. Cristiano Ronaldo tuli lopulta esiin kahdella maalillaan – Diogo Jota sortui sen sijaan itsekkyyteen.

Saksa hävisi Ranskalle niukasti, mutta tulos oli oikea, eikä Ranska joutunut edes kovin tiukoille. Tekniset saksalaiset ovat kuitenkin kova sakki, eivätkä välttämättä jää neuvottomiksi Portugalin pitävän blokin kanssa. Kuitenkin saksalaisten on pystyttävä luomaan enemmän paikkoja lauantaina – muuten käteen voi jäädä koko kisoista musta pekka. Ranskaa vastaan Mats Hummels oli omalla maalillaan epäonnen soturi, mutta kyllä kankealla puolustajalla oli muutenkin vauhdissa pysymistä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusta on odotettavissa hyvin tasainen – Saksa on korkeintaan hyvin marginaalinen suosikki. Portugalin kertoimet aiheuttavat lievää hyrinää, ja joukkue pääseekin vetosuositukseen: Tasapeli ei vetoa, Portugali kertoimella 2,33.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200%. Myös toisella talletuksella saat etuja!

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.