Huuhkajien kenraaliharjoitus ennen historiallisia EM-kisoja meni lähes täysin vihkoon, kun Viro haki Helsingin Olympiastadionilta yllättävän 1–0-voiton ystävyysottelussa.

Ottelun jälkeen Huuhkajien huippuvahti Lukas Hradecky ilmaisi olleensa erittäin pettynyt siihen, mitä hän joutui tolppiensa välistä seuraamaan.

– Kalvaahan tämä. Halusimme positiivisen elämyksen ja esityksen, mutta se ei ollut kumpaakaan, tuskaili Hradecky V Sportin haastattelussa ottelun jälkeen.

– Jos huono kenraali tarkoittaa hyvää ensi-iltaa, niin tämän huonommaksi ei voi enää mennä. Oli hienoa pelata taas yleisön edessä, mutta oli harmi että he näkivät tällaisen esityksen meiltä.

[readmore from=Huuhkajat]

– Tämä ei ole hyväksyttävää. Meillä on vain todella paljon parannettavaa.

Hradeckyn mielestä yksi ainoista positiivisista asioista oli se, ettei joukkue kärsinyt enempää loukkaantumisia. Sen jälkeen maalivahti loi uskoa EM-kisoihin tiukan varoituksen kautta.

– Meidän on vain nollattava ajatukset, mentävä Venäjälle [harjoitusleirille] rinta rottingilla ja sitten Tanskaan juutteja hämmentämään.

– Tämä suoritus alitti riman ja toiveemme on, ettei samanlaista satu enää kisoissa. Siinä vaiheessa voi nimittäin tulla äitiä ikävä.

LUE MYÖS: