EM-kisat
Tshekki – Englanti
Tiistai 22.06. klo 22:00

Sekä Tshekillä että Englannilla on kahdesta ensimmäisestä pelistä koossa neljä pistettä, joten jatkopaikkoja voi pitää taputeltuina. Kumpikaan joukkue ei ole tähän asti varsinaisesti hurmannut, vaan tehnyt tarvittavan, jottei pelejä tarvitse lopettaa alkulohkoon. Etenkin Englannin maaliton tasapeli Skotlannin kanssa aiheutti parranpärinää paikallisissa pubeissa.

Tshekki on saalistanut neljä pistettä mitenkään erikseen loistamatta. Skotlantia vastaan joukkue oli paikoitellen pulassa, ja kisojen suurimpiin pettymyksiin kuuluvaa Kroatiaa vastaan kairattiin ansaittu tasapeli. Tshekin kaikki kaikessa on tähän asti ollut kolme kaappia väsännyt Patrik Shick. Kroatiaa vastaan Shick sai nokkaansa sellaisen kolhun, että epäiltiin jopa murtumaa. Mies lienee kuitenkin täydessä iskussa tiistain ottelussa.

Englannin hidas hyökkäystyöskentely ei saanut skottien puolustusta solmuun. Gareth Southgaten puolustus on pysynyt kaksi ensimmäistä ottelua kasassa, mutta hyökkäystehoja todella kaivattaisiin, tai kovempia joukkueita vastaan tulee noutaja. Southgaten odotetaan tekevän muutoksia Tshekkiä vastaan – sen verran kehno oli joukkueen esitys Skotlantia vastaan. Harry Kane on ollut kaukana parhaastaan, mutta miehen odotetaan silti olevan avauksessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Englannilla on kotietu ja halu näyttää – ja samalla voittaa lohko. Silti ottelusta voi olla luvassa hidastempoinen. Vetosuositusta pohtiessa tämä koitos vaikuttaa sen verran vähämaaliselta, että matalammallakin kertoimella lähdetään tähän junaan: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,69.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO