TV-haastattelusta karannut Gareth Bale vastasi viimein polttavaan kysymykseen

© Kuva: Getty Images

Gareth Bale ei suostunut kertomaan BBC:lle, jääkö hän maajoukkueesta eläkkeelle Walesin hävittyä Tanskalle musertavin 0–4-lukemin lauantai-illan EM-neljännesvälierässä, mutta on tämän jälkeen selventänyt tilannettaan S4C:n haastattelussa.

Ennen EM-lopputurnauksen alkua Bale sanoi tehneensä päätöksen tulevaisuudestaan, mutta kertoi tuovansa sen julki vasta kisojen jälkeen. Real Madridin laitahyökkääjä perusteli tätä sillä, että liian aikainen ilmoitus olisi vain ”aiheuttanut kaaosta”.

KATSO MYÖS: Gareth Bale nöyryytti toimittajaa Tanska-tappion jälkeen!

Bale, 31, on nyt luvannut pelata Walesin maajoukkueessa aina siihen päivään saakka, kunnes hän ripustaa nappulakengät lopullisesti naulaan.

– Haluan jatkaa pelaamista, aloitti Bale.

– Ihmiset kysyvät tyhmiä kysymyksiä koko ajan, mutta on ilmiselvää että rakastan pelaamista Walesille.

– Aion pelata Walesille niin pitkään kunnes lopetan jalkapallon pelaamisen kokonaan, painotti maajoukkuekapteeni vastaten viimein polttavaan kysymykseen.

Tottenhamissa viime kauden viettänyt huippupelaaja on hyvin lähellä rikkoa 100 A-maajoukkueottelun rajapyykin. Kasassa on nyt 95 peliä ja Walesin edustaminen MM-kisoissa on Balen seuraava tavoite.

– Olemme juuri aloittaneet MM-karsintaurakkamme ja meidän on otettava tämä kokemus mukaamme, Bale jatkoi.

– Minun mielestäni pelitapamme on todella hyvä, kun pelaamme hyvin. Meidän on pidettävä tämä itseluottamus korkealla, jatkettava pelaamista ja silloin voimme mielestäni selvitä seuraaviin MM-kisoihin.

Wales on kahden ensimmäisen ottelun jälkeen MM-karsintalohkonsa kolmas. Se hävisi ensimmäisen ottelunsa Belgialle 1–3-lukemin, mutta kaatoi Tshekin seuraavassa numeroin 1–0.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.