Andrea Pirlo nosti esiin viisi taisteluparia, joita kannattaa seurata EM-finaalissa

© Kuva: Getty Images

Italialaislegenda Andrea Pirlo on nostanut The Mirrorin sivuilla esiin viisi taisteluparia, joita kannattaa seurata miesten EM-kisojen finaalissa.

Turnaus huipentuu sunnuntaina Lontoon Wembleyllä, kun Italia ja Englanti ottavat yhteen kello 22.00 alkavassa ottelussa. Molemmilta löytyy huippupelaajia joka tontille, ja Pirlo onkin valikoinut kenttäalueellisia vääntöjä listalleen.

Harry Kane (ENG) vs Giorgio Chiellini (ITA)

– Tästä voi tulla valtava kamppailu ja taistelu. Kane on yksi parhaista ja fyysisimmistä hyökkääjistä maailmassa, mutta jos joku puolustaja pystyy pysäyttämään hänet, niin se on Chiellini.

Mason Mount (ENG) vs Marco Verratti (ITA)

– Sekä Italialla että Englannilla on loistava puolustus, ja näillä kahdella pelaajalla on se tarvittava luovuus, jolla voidaan löytää pelin ratkaiseva hetki. En odota kovin avointa ottelua, ja tällaiset ottelut on tarkoitettu pelaajille, joiden mielet toimivat näin.

Luke Shaw (ENG) vs Federico Chiesa (ITA)

– Kaksi turnauksen silmäänpistävää pelaajaa kohtaavat toisensa. He ovat kummatkin niin lahjakkaita ja täynnä energiaa.

Kalvin Phillips (ENG) vs Jorginho (ITA)

– Kummatkin pelaajat suojelevat hyvin puolustusta ja ovat se keskikentän kallio. Tämä työ jää usein huomiotta, mutta minusta kummankin heidän työnsä on saanut arvostusta tässä turnauksessa ja ihan ansaitusti.

John Stones (ENG) vs Ciro Immobile (ITA)

– Stonesista on kasvanut yksi Euroopan parhaista puolustajista, mutta tästä tulee iso testi hänelle, kun vastassa on yksi Euroopan kokeneimmista ja kliinisimmistä hyökkääjistä.

Hyppää kisojen LIVE-seurantaan!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.