jättikerroin 30.00

Belgia kohtaa Italian – näin teet 90% varmuudella 20 euroa

Kun Belgia kohtaa Italian EM-kisojen puolivälierässä, sinä voit tehdä 20 euroa ylimääräistä. Ainakin sinulle tarjotaan siihen peräti 90% mahdollisuus. Nyt haluat varmaan tietää, että mistä ihmeestä tässä nyt puhutaan.

No ei mistään ihmeestä vaan peliyhtiö tarjoaa jättikertoimen 20,00 kohteeeseen over 0,5 maalia. Suomeksi tämä meinaa sitä, että jos Belgian ja Italian ottelussa tehdään vähintään yksi maali, sinun vetosi osuu ja saat voittosi kertoimella 20,00.

Laita siis 1€ panos tähän kohteeseen ja saat 20€ pelirahaa. Normaalisti kerroin tähän kohteeseen on 1,10. Prosenteiksi käännettynä tämä tarkoittaa sitä, että kohde osuu 90% varmuudella.

Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua. Ilmaista rahaa ei varmaan ole olemassakaan, mutta tämä tarjous ei ole kaukana siitä. Toimi ennen matsin alkua klo 22.00, jotta voit hurrata 20 euron edestä ensimmäisen maalin pöllyttäessä verkkoa.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos kohteeseen over 0,5 maalia. Jos matsissa tehdään yksin maali, saat kertoimen 20,00.

Aseta tähän kohteeseen 1€ panos. Jos matsissa nähdään edes yksi maali, vetosi voittaa.

Lisätiedot:

  • Voimassa vain uusille asiakkaille
  • Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonuksena, ja bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 3x minimikertoimella 1,50 14 päivän sisällä ennen kuin sen voi kotiuttaa.

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004