Kylian Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä.

22-vuotiaan ranskalaistähden tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään. Real Madrid on ollut Mbappén kintereillä muutaman vuoden ajan.

PSG on tehnyt Mbappélle lukuisia jatkosopimustarjouksia, joista hän on kieltäytynyt.

Tuoreimpien tietojen mukaan Mbappé olisi valmis solmimaan jatkosopimuksen PSG:n kanssa, jos siihen asetettaisiin pykälä Real Madridin varalta. Mbappé voisi siten siirtyä tietyllä siirtosummalla Real Madridiin kesken PSG-sopimuksensa. PSG ei suostunut Mbappén vaatimukseen.

Pelaajaurallaan muun muassa Real Madridia, PSG:tä ja Chelseaa edustanut Nicolas Anelka kirjoitti The Athleticissa kirjeen Mbappélle. Anelkan mielipide on selvä. Mbappén kannattaisi poistua PSG:stä ennemmin tai myöhemmin.

– Jos haluat saada mahdollisimman paljon kunnioitusta ja palkintoja, on sinun jätettävä PSG jossain vaiheessa. Olet hyvä, vaikka tekisit mitä tahansa PSG:ssä, mutta aina joku muistuttaa sinua siitä, että teit sen vain Ranskassa. Englannissa ja Espanjassa on parhaat sarjat, eli et kilpaillut parhaita pelaajia vastaan, Anelka muistutti.

– Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Joko jäät PSG:hen tai siirryt Real Madridiin. Sinun on tehtävä päätös. Jos haluat voittaa Ballon d’Orin, jota sinun on tavoiteltava, on sinun kilpailtava parhaita pelaajia vastaan.

– En väitä, että Ranskan pääsarja olisi huonolaatuinen. Älä ymmärrä minua väärin, mutta mielestäni Englannin pääsarja on kaikista kovatasoisin. Jos haluat olla yksi parhaista, on sinun pelattavalla samalla tavalla kuin PSG:ssä, mutta tehtävä se Englannin, Espanjan tai Italian kärkiseuroissa.