Italia selvitti tiistai-iltana tiensä EM-kisojen finaaliin kukistamalla välierissä Espanjan rangaistupotkukilpailun jälkeen.

Gianluigi Donnarumma torjui neljäntenä laukoneen Álvaro Moratan yrityksen, ja kun rankkarispesialisti Jorginho upotti viidentenä laukojana omansa, pääsi Italia juhlimaan finaalipaikkaa.

Kesken voitonjuhlien Italian tähtipuolustaja Leonardo Bonucci joutui erikoiseen välikohtaukseen.

Ylen TV-lähetyksessä näkyi, kuinka katsomon läheisyyteen fanien kanssa juhlimaan mennyt Bonucci oli palaamassa takaisin kentälle, kun järjestyksenvalvoja tarrasi häneen kiinni. Loppu jäi hämärän peittoon, mutta onneksi on some.

Twitteriin jaetusta videopätkästä nähdään myös loppuratkaisu, jonka perusteella järjestyksenvalvoja luuli tilanteesta hämmentynyttä Bonuccia kentälle pyrkiväksi katsojaksi, kunnes tajusi erheensä. Italialaispuolustajan hämmentynyt ilme muuttui hetkessä leveään hymyyn ja hän antoi hyvässä hengessä naiselle halauksen.

LUE MYÖS: