Juventuksen keskikenttä on jo vähintään kolmen vuoden ajan ollut liian vitkallinen ja ennalta-arvattava. Siitä on muodostunut järkälemäinen riippakivi, joka roikkuu alati veneen perässä.

Kaiken lisäksi Arthur, 24, on (jälleen) loukkaantunut eikä kykene pelaamaan ainakaan kolmeen kuukauteen.

La Repubblica -lehden mukaan Juventus on kiinnostunut korvaamaan Arthurin argentiinalaisella Leandro Paredesilla, 27. PSG:n luomiskykyinen ja etevä keskikenttäpelaaja voitti Copa Américan tänä kesänä. Hänellä on kokemusta Serie A:sta; hän pelasi Italian pääsarjassa Chievossa, Empolissa ja AS Romassa kolme ja puoli vuotta 2010-luvun puolivälissä.

Myös Miralem Pjanić on huhumyllyssä yhdistetty Bianconeriin arthuriksi Arthurin paikalle.

Sekä Pjanićin että Paredesin peliaika on todennäköisesti kortilla ensi kaudella, jos he jäävät nykyisiin joukkueisiinsa. Juvessa varsinkin Paredes saisi varmasti mahdollisuutensa avauskokoonpanossa.

La Repubblica uutisoi, että torinolaisseura haluaisi Paredesin lainalle kaudeksi 2021–22, minkä jälkeen sillä olisi mahdollisuus ostaa pelaajan oikeudet pysyvästi itselleen.

Paredesin ja Pjanićin lisäksi Juventus on ollut vahvasti Manuel Locatellin, 23, kintereillä. Näin tietävät kertoa monet lähteet. On kaikesta päätellen selvää, ettei Juven valmennus eikä seurajohto luota siihen, että Aaron Ramsey, 30, tai Adrien Rabiot, 26, täyttäisi avauskokoonpanon pelaajalle asetettuja vaatimuksia.