Perparim Hetemaj hyvästeli campanialaisseuran – Jatkuuko ura Italiassa vai Suomessa?

© Kuva: Getty Images

Perparim Hetemaj, 34, jätti hyvästit Beneventolle maanantain aamupäivällä. Via Appian varrella sijaitsevan kaupungin ylpeys putosi viime kauden päätteeksi Italian pääsarjasta Serie B:hen. Samalla päättyi Hetemaj’n työsopimus.

Hetemaj pelasi Beneventossa kaudet 2019–20 ja 2020–21. Hän oli mukana nostamassa edustusjoukkuetta Serie A:han. Visiitti tarunhohteisessa liigassa jäi kuitenkin vain vuoden mittaiseksi tällä haavaa.

– Kannan aina mukanani hienoja muistoja tästä kaupungista ja Beneventossa asuvista ihmisistä, totesi Hetemaj Instagramissa.

Arvostettu jalkapalloammattilainen sai viime kaudella täyteen 300 ottelua Serie A:ssa. Hän on aiemmin sanonut ”sen riittävän” hänelle. Hetemaj kertoi myös muutama kuukausi sitten, että hän haluaa tulla Suomeen pelaamaan vielä parin kauden ajaksi, vaikka hän ”tietää pystyvänsä pelaamaan myös korkeammalla tasolla”.

TuttoMercatoWeb.comin saamien tietojen perusteella voidaan olettaa, että Hetemaj’n paluuta joudutaan silti odottamaan. Toinen Serie A:sta pudonnut seura Crotone on uutteran suomalaisen kintereillä. Liian pitkälle Hetemaj tuskin uraansa ulkomailla venyttää, sillä hän ei omien sanojensa mukaan ”halua olla sellainen pelaaja, joka jossain vaiheessa alkaa ihmettelemään, että miksi valmentaja ei anna peliaikaa”.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.