Cristiano Ronaldo lähtee varmasti Juventuksesta – Lähteet: Seuravaihtoehtoja on vain yksi

© Kuva: Getty Images

Kolme vuotta Cristiano Ronaldo, 36, viihtyi Juventuksessa, mutta nyt on tullut aika sanoa hei hei. Bianconerille Ronaldo oli riskialtis statushankinta, joka vaikeutti joukkueen pelaajarakenteessa kyteneen pommin purkamista. Vuosien mittaan Ronaldosta tuli tiettävästi tyytymätön, kun joukkueen suoritukset etenkin eurokentillä olivat usein liian kesyjä.

Juventus pyrkii nyt uudistamaan joukkuettaan kestävämmän mallin kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että Ronaldolle on annettu lupa lähteä seurasta.

Portugalilainen supertähti ei aikaillut. Juventuksen päävalmentajan Massimiliano Allegrin mukaan hän sai tietää eilen perjantaina, ettei Ronaldo jatka uraansa Juvessa.

– Cristiano Ronaldo kertoi minulle eilen, että hän haluaa lähteä Juventuksesta heti. Se on totta ja vahvistettu. Hän ei sen vuoksi ollut harjoituksissa eikä ole käytettävissä huomisessa ottelussa Empolia vastaan, totesi Allegri lehdistötilaisuudessa.

Vaikka Ronaldo on edelleen sopimuksen alainen Juventuksessa ja vaikka hänellä pitäisi olla lauantaina ottelu Empolia vastaan Serie A:ssa, on hän jo lentänyt yksityiskoneellaan pois Torinosta.

Valioliigassa pelaavaan Manchester Cityyn Ronaldo ei kuitenkaan siirry, vaikka aiemmin tällä viikolla niin otaksuttiin. Ronaldon hankinta ei ole uusimpien tietojen mukaan noin tuntiin enää ollut Cityn työpöydällä, koska siirron toteuttamisessa olisi ollut liian monta epävarmuustekijää.

Sen sijaan siirto Manchester Unitediin on hyvinkin mahdollinen. Ronaldon pitkäaikaisen edustajan Jorge Mendesin ja Unitedin väliset neuvottelut ovat pitkällä, väittävät ainakin Fabrizio Romano, Simon Stone, Samuel Luckhurst, Romeo Agresti, Gianluca Di Marzio ja Giovanni Albanese. Kaikki ovat johtavia ja vaikutusvaltaisia jalkapallotoimittajia.

Luckhurst väittää, että se oli Ronaldo, joka kieltäytyi Cityn ehdotuksista heti, kun hän kuuli Unitedin olevan kiinnostunut.

Huhut kertovat, että Manchester United tällä hetkellä valmistelee kaksivuotista sopimustarjoustaan, jonka se esittää pian Ronaldolle.

Fantastinen paluu Old Traffordille voi siis olla kohta totta. Ronaldon hankinta lähettää samalla signaalin kaikille muille seuroille, että Unitedissa tavoitellaan menestystä nyt ja heti, lyhyellä tähtäimellä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.