Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldon, 36, kohusiirto Manchester Cityyn on entistä lähempänä toteutumistaan.

Italian Sky Sportsin mukaan Ronaldo kävi torstaina tyhjentämässä kaappinsa Juventuksen pukukopista, joka antaa vahvan signaalin siitä, että portugalilaistähden lähtölaskenta on alkanut.

Italialaistoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Ronaldo saapui tänään perjantaina Juventuksen harjoituskeskukseen, mutta ei osallistunut joukkueen harjoituksiin. Ronaldon kerrotaan käyneen hyvästelemässä joukkuetoverit 40 minuuttia kestäneen vierailun aikana.

Man City ei ole vielä tehnyt virallista tarjousta Ronaldosta, mutta osapuolet ovat tiettävästi päässeet jo henkilökohtaisista ehdoista sopuun.

Mikäli Ronaldon City-siirto toteutuu, tullaan Mestarien liigassa näkemään syyskaudella Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kohtaaminen. Messin edustama PSG arvottiin eilen torstaina samaan alkulohkoon Manchester Cityn kanssa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Cristiano Ronaldo has left Juventus training center after 40 minutes to say goodbye to his teammates. He only wants to leave the club in the next hours. 🇵🇹🚫 #Ronaldo

NO training today. Ronaldo is waiting for Mendes to bring the official bid as it’s still verbal with Man City.