Eurooppa-liiga
Fenerbahce – HJK
Torstai 19.08. klo 21:45

Tästä eurokaudesta on tulossa suomalaisjoukkueille mainio. Varsinkin HJK:lla on pullat hienosti uunissa, sillä se pelaa Eurooppa-liigan lohkopaikasta maineikasta Fenerbahcea vastaan. Tappiollakin paikka uudessa Konferenssiliigassa on jo varma, mitä voi pitää HJK:n satsauksiin nähden minimitavoitteena. Turkkilaisia vastaan Klubi lähtee ottelupariin altavastaajana, sillä vastassa on kovaluokkainen joukkue – Fenerbahce on esiintynyt säännöllisesti turnauksen lohkovaiheessa.

Turkkilaiset ovat heittämällä vaikein vastus tämän kauden euroseikkailussa, ja pikakatsaus pelaajalistaan osoittaa Turkin viime kauden sarjakolmosen painivan taloudellisesti täysin eri sarjassa Klubin kanssa. Suurin tähti Fenerillä on luonnollisesti Mesut Özil, mutta profiilipelureita löytyy kaikille pelipaikoille. Vitor Pereira ei pääse kauden toiseen kilpailulliseen otteluun ihanteellisista lähtökohdista, sillä joukkueen hyökkäyskalustossa on loukkaantumisia ja hyvät neuvot siltä osin ovat kalliit.

Klubin laaja rinki maksaa nyt itseään takaisin, kun liigapeleissä on pystytty lepuuttamaan avainmiehistöä europelejä silmällä pitäen. Toni Koskelan ryhmällä on ollut koko kauden hyvä ilme, ja poissaolotilannekaan ei näytä kovin pahalta – Atomu Tanakan poissaolo on pahin miinus. Tim Sparv on hyvä vahvistus etenkin europeleihin, sillä kokenut huuhkajapeluri tuo altavastaajana pelaamiseen varmuutta. Koskela tulee nojaamaan vastaiskuihin, johon Klubilla on kärjessä hyvät täsmäaseet.

Lyö vetoa ottelusta:

Fenerbahce on ottelussa luonnollisesti selkeä suosikki. Klubin tavoite on pitää numerot säällisinä ja tähän on mahdollisuudet. Ottelusta ei tarvitse välttämättä odottaa kovin lennokasta maalijuhlaa, vaikka markkinat niin tuntuvat tekevän. Vähämaalisuus nouseekin selkeäksi pelivalinnaksi: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,06.

LYÖ VETO ILLA