Huuhkajien kapteeni Tim Sparv tänään ensimmäistä kertaa HJK:n avauskokoonpanossa

© Kuva: Getty Images

Sunnuntainen veikkausliigakierros on kahden ottelun laajuinen. Sarjan toiseksi viimeinen joukkue IFK Mariehamn yrittää päihittää HJK:n kello 15. Kolme ja puoli tuntia myöhemmin vahvasti kakkossijassa kiinni oleva KuPS pelaa jumbosijalle valahtanutta KTP:tä vastaan.

HJK ja KuPS toivonevat, että kolmen pisteen potit jäävät Helsinkiin ja Kuopioon verrattain rutiininomaisella suorituksella. Eurokentillä riittää vielä töitä.

Lue myös: Uskomaton tilasto! – Tim Sparv Töölön jalkapallostadionilla on nyt valtavan iso osa suomalaista jalkapallohistoriaa: ”Kaksi hienoa iltaa”

Neljän päivän päästä savolaiset lähtevät haastamaan Union Berliniä Stadikalla Konferenssiliigan karsintojen viimeisessä vaiheessa. Samana päivänä HJK vierailee Turkissa Fenerbahçen kotikentällä Eurooppa-liigan play-off-kierroksella.

Suomen maajoukkueen kapteeni Tim Sparv, 34, debytoi HJK:n peliasussa aiemmin torstaina, kun hän teki kymmenen minuuttia kestäneen cameo-suorituksen kotiottelussa azerbaidzhanilaista Neftçi Bakua vastaan.

Lisää pelituntumaa Sparv hakee tänään sunnuntaina, kun hän lähtee suojaamaan keskikentän keskustaa suoraan avauskokoonpanosta.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️