Sunnuntainen veikkausliigakierros on kahden ottelun laajuinen. Sarjan toiseksi viimeinen joukkue IFK Mariehamn yrittää päihittää HJK:n kello 15. Kolme ja puoli tuntia myöhemmin vahvasti kakkossijassa kiinni oleva KuPS pelaa jumbosijalle valahtanutta KTP:tä vastaan.

HJK ja KuPS toivonevat, että kolmen pisteen potit jäävät Helsinkiin ja Kuopioon verrattain rutiininomaisella suorituksella. Eurokentillä riittää vielä töitä.

Lue myös: Uskomaton tilasto! – Tim Sparv Töölön jalkapallostadionilla on nyt valtavan iso osa suomalaista jalkapallohistoriaa: ”Kaksi hienoa iltaa”

Neljän päivän päästä savolaiset lähtevät haastamaan Union Berliniä Stadikalla Konferenssiliigan karsintojen viimeisessä vaiheessa. Samana päivänä HJK vierailee Turkissa Fenerbahçen kotikentällä Eurooppa-liigan play-off-kierroksella.

Suomen maajoukkueen kapteeni Tim Sparv, 34, debytoi HJK:n peliasussa aiemmin torstaina, kun hän teki kymmenen minuuttia kestäneen cameo-suorituksen kotiottelussa azerbaidzhanilaista Neftçi Bakua vastaan.

Lisää pelituntumaa Sparv hakee tänään sunnuntaina, kun hän lähtee suojaamaan keskikentän keskustaa suoraan avauskokoonpanosta.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🔵⚪️ HJK vs IFK M 15:00

31 Keto
7 Hostikka
8 Bubacar
11 Riski
13 Murillo
15 Tenho
16 Moren
20 Sparv
22 Benissan
29 Olusanya
47 Peltola

Subs: Tånnander, O’Shaughnessy, Jair Silva, Lingman, Nkeng, Väänänen, Valenčič

⭐️⭐️⭐️

#HJK #HJKIFKM #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi