Paris Saint-Germain on lähellä toteuttaa yhden jalkapallohistorian sensaatiomaisimmista ilmaissiirroista – tai oikeastaan pelaajasiirroista ylipäätään.

The Telegraphin mukaan PSG aikoo tarjota Barcelonan jättäneelle Lionel Messille kaksivuotista sopimusta, johon sisältyy L’Équipen mukaan optio kolmannesta vuodesta. Argentiinalaistähden uskotaan nettoavan diilillä huimat 40 miljoonaa euroa vuodessa.

Neuvottelut PSG:n ja Messin edustajien välillä käynnistyivät myöhään torstai-iltana – vain muutama tunti sen jälkeen, kun Barcelona ilmoitti Messin poistuvan Camp Noulta 21 menestyksekkään vuoden jälkeen.

Messin isän ja edustajan Jorgen on määrä tavata PSG:n hierarkiaa huomenna lauantaina. Seura tulee esittämään hyvin yksityiskohtaisen ja huolitellun tarjouksen pelaajan värväämiseksi. Odotettavissa on, että 34-vuotias, joka on virallisesti vapaa agentti, suostuu ehdotukseen. Huipputoimittaja Fabrizio Romanon mukaan PSG on ”hyvin, hyvin luottavainen” siirron toteutumiseen.

Jos PSG onnistuu hankkimaan Messin, ilahduttaa se varmasti hänen entistä joukkuetoveriaan Neymaria. Se tulee kuitenkin herättämään kysymyksiä Kylian Mbappén tulevaisuudesta Pariisissa. Ranskalaishyökkääjän sopimusta on jäljellä enää yksi vuosi, eikä hän ole toistaiseksi lämmennyt idealle uudesta diilistä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Paris Saint-Germain are close to sign Leo Messi, confirmed. PSG are preparing the official contract until June 2023 to be submitted to Messi and his father Jorge in the next hours 🚨🇦🇷 #Messi

Messi’s open to join PSG. Neymar was pushing in the last 24h. PSG are so, so confident.