Entinen Chelsea-peluri Pedro, 34, on solminut kaksivuotisen sopimuksen Lazion kanssa. Kauden 2020–21 espanjalainen edusti Lazion paikallisvihollista AS Romaa. Edellisen kerran joku pelaaja on siirtynyt suoraan Romasta Lazioon tai Laziosta Romaan vuonna 1985, kun maalivahti Astutillo Malgioglio puki ylleen Lazion vaaleansiniset vetimet.

Päävalmentaja José Mourinhon tulo Roman peräsimeen oli Pedron työllisyyden kannalta huono uutinen. Mourinho ei löytänyt kaiken nähneelle laiturille käyttöä; hän jätti tämän tylysti jo kesän harjoitusryhmän ulkopuolelle.

Sky Sports kertoo, että Roma ei olisi mielellään myynyt Pedroa Lazioon, sillä Lazio kilpailee Serie A:ssa samoista sijoituksista Giallorossin kanssa. Italia olisi kuitenkin lakipykäliensä nojalla verottanut noin kolme ja puoli miljoonaa ulkomailta tulevasta siirtokorvauksesta.

Lue myös: Äärioikeistolaiset Lazio-fanit leimaavat uuden hankintansa alhaiseksi madoksi, syynä hänen lauluvalintansa

Lazion ei Sky Sportsin mukaan tarvitse nyt maksaa Romalle siirrosta mitään, mutta Roma voi olla tyytyväinen, ettei sen enää tarvitse huolehtia Pedron neljän miljoonan euron vuosittaisesta bruttopalkasta.

Pedro pukee Laziossa ylleen ysipaidan. Romassa hän esiintyi viime kaudella 40 kertaa ja onnistui maalinteossa kuusi kertaa. Yksi kuudesta osumasta näki päivänvalon toukokuussa pelatussa Rooman paikallistaistossa, jonka Roma vei nimiinsä maalein 2–0. Jää nähtäväksi, kuinka äänekkäästi intohimoiset Roma-kannattajat buuaavat Pedrolle seuraavassa Derby della Capitalessa.

Pedro juhli Euroopan- ja maailmanmestaruutta 2010-luvun alussa. Pääsarjamestaruuden hän on saavuttanut kuusi kertaa, viidesti Espanjassa Barcelonan asussa ja kerran Englannissa. Mestarien liigan pyttyä hän on nostellut kolme kertaa vuosina 2009, 2011 ja 2015.