Mestarien liiga
Barcelona – Bayern München
Tiistai 14.09. klo 22:00

Mestarien liigan lohkovaihe ei voisi alkaa paljoa kutkuttavammalla ottelulla, kun viime aikoina taloutensa kanssa tuskaillut ja Lionel Messin menettänyt FC Barcelona saa vieraakseen kivikovan Bayern Münchenin, joka on tänäkin vuonna yksi turnauksen voittajasuosikkeja. Mainen kunnia on siinä määrin katoavaista, että Barcelonaa ei voi nykyisellään kuumimpiin suosikkeihin laskea.

Barcelonalta siis puuttuu game changer Messin muodossa, ja hyökkäys on muutenkin täysin repaleina. Loukkaantuneina ovat Ansu Fati, Sergio Aguero sekä Ousmane Dembélé. Tämä avaa esim. Philippe Coutinholle mahdollisuuden avaukseen. Penkin leveys ei ole valitettavasti enää takavuosien tasolla. La Liga on alkanut Blaugranan osalta hyvin, mutta joukkueen tämänhetkinen taso mitataan tänä iltana toden teolla.

Bayern aloitti Bundesligan tasapelillä, mutta sen jälkeen jälki on ollut selvää. Joukkueen tulivoima on suorastaan pelottavalla tasolla, ja Julian Nagelsmann on ehdoton laatuvalmentaja. Barcelonan fanit näkevät edelleen painajaisia reilun vuoden takaisesta 2-8 tappiosta baijerilaisille. Robert Lewandowski on kammoiskussa, ja Thomas Müller on ollut aikaisemmin tuhoisa vastustaja Barcelonalle. Kokoonpanotilanne joukkueella on kohtuullisen hyvä.

Lyö vetoa ottelusta:

Bayern on ottelussa kiistaton suosikki, mutta kertoimet ovat valuneet jo kipurajan alle. Lähdetään ottamaan veto runsasmaalisuudesta – ottelun pitäisi kaiken järjen mukaan olla todella viihdyttävä. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,35.

LYÖ VETO ILLA