Isoissa siirtohuhuissa pyörinyt Ajax-maalivahti yllättää: ”Avoin jatkosopimukselle”

© Kuva: Getty Images

Ainakin Serie A:n hallitsevaan mestariin Internazionaleen, Arsenaliin, Lyoniin ja OGC Niceen huhuttu maalivahti André Onana jäi kesällä ehkä yllättäenkin Ajaxiin, jonka kanssa hänen sopimuksensa jatkuu vielä ensi kesään saakka.

Kamerunilaisvahti kärsii viimeisiä aikoja hänelle langetetusta, yhdeksän kuukauden dopingpannasta, ja pääsee harjoittamaan ammattiaan 4. marraskuuta alkaen. Onanan tuomio oli alunperin vuoden mittainen, mutta urheilutuomioistuin CAS lyhensi sitä kolmella kuukaudella.

25-vuotiaan De Telegraafille antamat tuoreet kommentit ovat hieman yllättäviä.

– Kaikki on neuvoteltavissa. Olen yhä avoin jatkosopimukselle (Ajaxissa).

– Kesällä oli mahdollisuus siirtyä Ranskaan. Puhuin Lyonin ja Nicen kanssa, mutta emme päässeet sopimukseen.