Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo, että joukkueen tähtihyökkääjien Kylian Mbappén ja Neymarin välit ovat kunnossa.

Aihe nousi pinnalle viime lauantaina, kun Mbappé valitti vaihtopenkille tultuaan joukkuekaverilleen Idrissa Gueyelle, että eräs pelaaja ei syötä hänelle. Eri ranskalaislähteet ovat tulkinneet Mbappén sanoja kuvanauhalta eri tavoin, mutta useat uskovat ranskalaishyökkääjän kohdistaneen kommenttinsa Neymariin, jonka kanssa hänen yhteispelinsä ei oikein sujunut.

Pochettinon mukaan vastaavat reaktiot ovat huippu-urheilussa ja kilpailuhenkisten ihmisten parissa arkipäivää.

– He ovat fantastisia jätkiä. Tällaisia juttuja sattuu, sanoi argentiinalaisluotsi BBC:n mukaan.

– Huippupelaajien välillä on aina jotain. He ovat kilpailijoita, jotka haluavat voittaa ja auttaa joukkueensa hyviin saavutuksiin.

– Olen puhunut kummallekin heistä. He ovat saattaneet puhua myös toisilleen, ja heistä on nähty iloisia kuvia treenikentällä.

PSG isännöi tänään, tiistaina, Manchester Cityä Mestarien liigan lohkovaiheen toisessa ottelussaan. Ensimmäisessä pelissään pariisilaiset jäivät Club Bruggen vieraana 1-1-tasapeliin. City taas voitti RB Leipzigin 6-3.

Manu Heredia

@ManuHeredia21
Ojo a este vídeo de Mbappé enfadado con Neymar nada más sustituirlo hablando con Gueye: "¡Sí, sí, es que no me la pasa!".