Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierros potkaistiin käyntiin tiistai-iltana kahdella kamppailulla, jotka käynnistyivät iltaotteluita aiemmin.

Young Boys haastoi Manchester Unitedin Bernissä ja Sevilla isännöi RB Leipzigiä Andalusian lämmössä.

Cristiano Ronaldo jatkoi viikonlopun maalijuhliaan myös Young Boysin kustannuksella, kun hän siirsi maalin edustalta Manchester Unitedin maalin etumatkalle 13. minuutilla.

Manchester Unitedin iltapuhde vaikeutui huomattavasti, kun Aaron Wan-Bissaka sai suoran punaisen kortin taklattuaan rumasti Christopher Martins Pereiraa nilkan yläpuolelle. Punaisen kortin myötä pelin kuva luonnollisesti muuttui ja isännät pääsivät otteluun aiempaa paremmin mukaan. Moumi Ngamaleu toi Young Boysin tasoihin 66. minuutilla.

Manchester United sai saavillisen jääkylmää vettä niskaansa lisäajalla, kun Theoson Siebatcheu siirsi Young Boysin johtoon vain hetki ennen täyttä aikaa. Young Boys voitti ottelun 2-1.

Andalusiassa nähtiin jo ensimmäisellä jaksolla enemmän tapahtumia kuin useissa otteluissa yhteensä. Sevillan ja RB Salzburgin välisen ottelun avauspuoliskolla nähtiin nimittäin peräti neljä rangaistuspotkua. RB Salzburgille vihellettiin ensimmäisen 35 minuutin aikana kolme rangaistuspotkua, joista vain Luka Sučićin ensimmäinen yritys meni maaliin. Myös Sevillalle vihellettiin rangaistuspotku viitisen minuuttia ennen taukoa ja Ivan Rakitic iski pallon varmasti maaliin.

Toisen jakson alussa Youssef En-Nesyri sai toisen keltaisen kortin kalasteltuaan rangaistuspotkua RB Salzburgin boksissa. RB Salzburg ei kyennyt hyödyntämään miesylivoimaansa, vaikka loi toisen jakson alussa muutaman potentiaalisen maalipaikan. Kamppailu päättyi 1-1 -pistejakoon.