Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan Hakan pelaajat ovat palanneet takaisin harjoituksiin koronakaranteeniltaan. Hakan ja Helsingin IFK:n oli määrä kohdata Valkeakoskella jo 31. heinäkuuta.

Ottelu jouduttiin tuolloin perumaan helsinkiläisten koronatartunnan ja sitä seuranneen karanteenin takia. Uudeksi päivämääräksi valikoitui 3. syyskuuta. Tällä kertaa kotijoukkueen leiriin osui tartunta ja Haka joutui karanteeniin.

Nyt ottelulle on asetettu uusi päivämäärä. Haka ja HIFK kohtaavat Tehtaankentällä torstaina 30. syyskuuta kello 18.30. Toivottavasti tällä kertaa peli päästään myös pelaamaan.

Hakalle syyskuu on erittäin tärkeä, koska se pelaa peräti neljä ottelua kotona. Sarjassa kymmenentenä olevat valkeakoskelaiset saavat HIFK:n lisäksi vieraakseen IFK Mariehamnin, Ilveksen ja SJK:n. Lisäksi syyskuun ohjelmassa on vieraspeli AC Oulua vastaan.

Tänään joukkue palasi harjoituksiin, joka vaikutti olevan riemukas uutinen ainakin seuran järkälemäiselle keskuspuolustajalle Luiyi de Lucasille. Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva puolustaja kertoi asiasta Twitterissä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

We are back after the crazy quarantine🔥🦍😄