Kansojen liiga
Italia – Espanja
Keskiviikko 06.10. klo 21:45

Lokakuun maaottelutauolla pakasta kaivetaan kaikkien yllätykseksi Kansojen liiga, jonka finaalipelit pelataan nyt. Italia ja Espanja kohtasivat kesällä EM-kisojen välierässä, josta Italia meni niukasti jatkoon ja lipui lopulta Euroopan mestaruuteen. Espanja haluaa varmasti maksaa tällä kertaa kalavelkoja takaisin, mutta helpolla ei laatufutista pelaava Azzurri myy nahkaansa.

Italia ei ole hävinnyt maaottelua vuosikausiin, mutta syyskuun MM-karsintapeleissä se jäi pari kertaa tasapeliin. Heikko Liettua sentään painettiin maan rakoon. Italia saa tällä erää jalkeille vahvan kokoonpanon, vaikka Ciro Immobile, Leonardo Spinazzola sekä Matteo Pessina puuttuvatkin. On vielä hieman auki, miten Roberto Mancini aikoo hyökkäyksen järjestellä – laadukkaita vaihtoehtoja on useampia.

Espanjalla puuttuu optimikokoonpanosta useita pelaajia – pahimpina puutteina ovat ehkä tällä kaudella todella kovaan rasitukseen joutunut Pedri sekä Dani Olmo. Luis Enriquella on toki kovatasoisia ukkoja kaikille pelipaikoille, mutta Italiaa vastaan ei olisi varaa antaa tasoitusta yhtään. Tuoreessa muistissa on vielä syyskuinen tappio Ruotsille – Georgia ja Kosovo kaatuivat sen sijaan selkeästi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu pelataan Milanossa, eli Italia nauttii kotiedusta. Kun tämä ja muut tekijät ynnätään yhteen, saadaan kotisuosikille sen verran pinnoja, että saatavat kertoimet riittävät perustason pelisijoittamiseen. Vetosuositus on Italia voittaa ottelun kertoimella 2,39.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS