Kylian Mbappé avasi suunsa – paljasti, miksi pyysi siirtoa pois PSG:stä

© Kuva: Getty Images

Kylian Mbappé pelaa vielä tämän kauden PSG:ssä. Ei pelaisi, jos hänen tahtonsa olisi mennyt läpi.

Mbappé pyysi kesällä siirtoa pois PSG:stä. Paljon on spekuloitu tulehtuneilla väleillä, mutta tuoreessa ulostulossaan ranskalainen väittää, ettei mistään sellaisesta ole kyse.

– Kun päätin, etten tekisi jatkosopimusta, pyysin että seura myisi minut, jotta se saisi rahaa sopivan korvaajan hankkimiseen, Mbappé sanoi RMC:lle.

– Olen aina ollut onnellinen tässä seurassa ja olen sitä edelleen. Ilmoitin halustani lähteä tarpeeksi aikaisin, jotta seuralla olisi ollut aikaa reagoida. Halusin, että myös seura hyötyisi lähdöstäni. Kunnioitin heidän päätöstään ja sanoin: ”Jos ette halua minun lähtevän, sitten jään.”

– Ihmiset ovat sanoneet, että olen hylännyt kuusi tai seitsemän PSG:n tekemää jatkosopimustarjousta ja etten ole enää puhunut [urheilutoimenjohtaja] Leonardolle. Se ei pidä lainkaan paikkaansa. He sen sijaan sanoivat minulle: ”Kylian, tästä hetkestä lähtien puhut suoraan puheenjohtajan kanssa.” En tiedä, miksi he halusivat tehdä tuollaisen järjestelyn.

Mbappén uskotaan siirtyvän ensi kesänä Real Madridiin, joka tarjosi aivan siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä Mbappésta peräti 180 miljoonaa euroa. PSG kuitenkin hylkäsi tarjouksen.