Manchester Unitedin ranskalaista supertähteä Paul Pogbaa on huhuiltu toisaalle jo pitkän aikaa. Ajoittain jopa penkiltä aloittanut Pogba on yhdistetty muun muassa Real Madridiin, Paris Saint-Germainiin ja Juventukseen. Keskikenttäpelaajan sopimus päättyy kesällä.

Ranskan kenties suurin lehti L’Équipe uutisoi taannoin, että Pogba olisi halukas sittenkin jäämään Manchesteriin. Ehtona jatkosopimukselle olisi lehden mukaan jättimäinen palkka.

L’Équipen mukaan Pogba haluaisi uudella sopimuksellaan nousta Cristiano Ronaldon edelle palkkahierarkiassa Old Traffordilla. Portugalilaistähden palkka on noin 570 000 euroa viikossa. Pogba haluaisi enemmän. Tällä hetkellä tämä tienaa arviolta 345 000 euroa viikossa.

Ranskalaisen kiistelty agentti Mino Raiola väläytteli Rai Italialle kuitenkin vastikään jotain aivan muuta.

– Joulukuu on unelmien aikaa ja minä en pysty estämään niitä unelmointeja. On kenties silti parempi, että emme puhu Paulista enempää.

– Jotkut entiset Manchester Unitedin pelaajat jäisivät median puolella työttömiksi, jos eivät pääsisi puhumaan minusta ja Pogbasta.

Raiola lisää vielä, että on vähän turhan aikaista puhua Pogban sopimuksesta.

– Katsotaan mitä tapahtuu. En voi estää ketään haaveilemasta.

Ranskalaiskeskikentän sopimus päättyy siis kesällä. Kaikki seurat saavat oikeuden aloittaa sopimusneuvottelut tammikuussa Pogban ja Raiolan kanssa.

Viime aikoina paluu Serie A:n Juventukseen on ollut eniten tapetilla mahdollisista siirroista. Torinolaiset ovat aloittaneet kautensa todella heikosti ja kaipaavat keskikentälleen vahvistuksia.

Raiolan antaminen vihjeiden perusteella Pogban aika Manchesterissa lienee ohi.

Lähde: Rai