L’Équipe: Ranskalaistähti haluaa jatkaa Manchester Unitedissa – vaatii isompaa palkkaa kuin Cristiano Ronaldolla

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on ollut varsin laajalti siirtohuhujen kohteena jo pari vuotta. Huhut ovat vain kiihtyneet, kun ranskalaisen esityksiä ja asennetta on kritisoitu niin mediassa kuin kannattajien puheissa.

Norjalaisvalmentaja Ole Gunnar Solskjær on myös pitänyt tähtipelaajaa aika-ajoin penkillä, jotta Unitedin keskikentästä saisi tiiviimmän kokonaisuuden.

Tällä hetkellä ranskalaispelaaja on loukkaantuneena. Hän sai reisivamman maajoukkueen harjoituksissa. Pogba ei 16. marraskuuta Olympiastadionilla Huuhkajia vastaan myöskään pelaa. Sairasloman kesto on arviolta kymmenen viikon luokkaa.

Muun muassa Paris Saint-Germainiin, Juventukseen ja Real Madridiin huhuttu Pogba on poikkeuksellinen pelaaja. Hänen on kritisoitu pelaavan paljon paremmin maajoukkueessa kuin Unitedissa. Keskikenttäpelaajan tulevaisuuden on laajalti uskottu olevan toisaalla.

L’Équipen mukaan Pogba itse on kuitenkin halukas sopimaan jatkosopimuksen Unitedin kanssa. Ranskalainen haluaa silti nousta seuran eniten tienaavaksi pelaajaksi ohi portugalilaistähti Cristiano Ronaldon.

Tämän viikkopalkka on tällä hetkellä noin 560 000 euroa. Pogba tienaa tällä hetkellä noin 340 000 euroa. Eli ranskalainen vaatii varsin hurjaa palkankorotusta.

Cristiano Ronaldo on Unitedin palkkakuningas. Pogba haluaa tähän muutoksen ranskalaismedian mukaan. Getty Images.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.