Antonio Conte aloitti uransa voitokkaasti Tottenhamin ruorissa. Konferenssiliigan kamppailussa kaatui Vitesse lukemin 3-2.

Italialaisvalmentaja rakentaa yleensä ihmeensä kesäisin ennen sarjakausien alkua. Nyt tätä ylellisyyttä ei ollut tarjolla.

Conte haluaakin tammikuussa vahvistaa pohjoislontoolaisten rivejä hänelle ennestään tutuilla pelaajilla.

Football Insider kertoi aiemmin, että valmentajan edellisen seuran, Inter Milanin toppari Stefan De Vrij, olisi hankintalistan kärkinimi.

Conten kerrotaan vaatineen hollantilaispuolustajaa Lontooseen jo ennen sopimuksensa allekirjoittamista.

Pokaaleja puoleensa keräävällä valmentajalla oli Milanossa muitakin suosikkeja ja TuttoMercaton mukaan Marcelo Brozović on hyvin lähellä Tottenham-pestiä.

Antonio Conten huhutaan hamuavan varsinkin Interin kokeneita pelaajia. Marcelo Brozović on listan kärkipäässä. Getty Images.

Inter on kärsinyt talousongelmista, mutta milanolaiset uskoivat kykenevänsä solmimaan kroatialaistähden kanssa jatkosopimuksen ennen kesää. Brozovićin nykyinen sopimus päättyy tulevana kesänä.

Lähteen mukaan Inter tarjosi keskikentän taiturille 4,5 miljoonan euron vuosipalkkaa. Brozović haluaisi taustajoukkoineen neljän vuoden ja 30 miljoonan euron arvoisen kokonaispaketin. Osapuolet ovat aika kaukana toisistaan.

Hallitseva Serie A:n mestari teki juuri varsin rahakkaan sopimuksen kärkipelaaja Lautaro Martínezin kanssa. Nyt Brozovićia tavoittelevat Tottenham ja Paris Saint-Germain. Hintakilpailuun ryhtyminen on sula mahdottomuus.

Italialaismedian mukaan kroatialainen itse ei innostu 28-vuotiaana ideasta lähteä kilpailemaan minuuteista PSG:n tähtisikermään. Se on vain vaihtoehtona mukana.

Brozović nosti Conten alaisuudessa Interissä pelillisen tasonsa aivan uusiin sfääreihin. Nyt hänellä olisi mahdollisuus päästä yhdistämään voimat mestarivalmentajan kanssa ja kokea Valioliiga. Ei varmasti haitanne, että palkkapyyntö olisi Tottenhamille hyvin helppo toteuttaa.

Jos keskikenttäpelaaja ei suostu pikaisesti jatkosopimusta tekemään, niin Inter tullee myymään Brozovićin jo tammikuussa, jotta tämä ei lähde Milanosta ilmaiseksi kesällä.