Lionel Messi säkenöi ja Sergio Ramos debytoi – Neymarille kävi PSG:n ottelussa ikävästi

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain vankisti sunnuntaina asemaansa Ranskan Ligue 1:n piikkipaikalla kaatamalla Saint-Étiennen vieraskentällä 3-1.

Espanjalaistoppari Sergio Ramos debytoi viimein PSG:n paidassa siirryttyään seuraan viime kesänä Real Madridista, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen. Loukkaantumisista kärsinyt Ramos, 35, urakoi täydet minuutit pariisilaisten puolustuslinjassa.

PSG heilutti verkkoa ensimmäisen kerran jo viidennellä minuutilla, mutta Neymarin iskemä osuma hylättiin pitkän videotarkistuksen jälkeen.

Denis Bouanga vei kotijoukkueen johtoon 23. minuutilla, mutta Saint-Étiennen ottelu sai ikävän käänteen hieman ennen taukovihellystä, kun toppari Timothée Kolodziejczak sai suoran punaisen kortin kaadettuaan Kylian Mbappén, joka oli karkaamassa läpiajoon. Seuranneesta vapaapotkusta Marquinhos puski PSG:n tasoihin.

PSG rummutti ylivoimalla hyökkäyksiä Saint-Étiennen päätyyn, mutta vieraiden osumatarkkuudessa riitti petrattavaa. Voittomaalista vastasi lopulta 79. minuutilla Ángel Di María ja Marquinhos osui vielä kertaalleen ennen loppuvihellystä.

Jokaisen PSG:n maalin syötti kuusinkertainen Ballon d’Or -voittaja Lionel Messi, joka siirtyi Pariisiin kesällä jätettyään Barcelonan. Tilastopalvelu Optan mukaan kyseessä oli kolmas kerta Messin uralla, kun hän on syöttänyt kolme maalia yhdessä sarjaottelussa.

Voitosta ja yksilöiden onnistumisista huolimatta myös PSG:lle jäi pelistä jokseenkin karvas maku, sillä Neymar loukkaantui ottelun loppuhetkillä. Brasilialaistaiturin nilkka vääntyi ikävästi, ja hänet vietiin kentältä paareilla pois.

Loukkaantumiset ovat tulleet Neymarille turhankin tutuiksi Pariisissa. Transfermarkt-sivuston mukaan häneltä on jäänyt PSG:ssä 93 ottelua väliin erilaisten vammojen ja vaivojen takia.

Sunnuntain voitto Saint-Étiennestä nosti PSG:n sarjakärjessä jo 14 pisteen karkumatkalle ennen kierroksen muita pelejä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.