Neymar kannettiin tuskaisena kentältä – edessä pitkä toipumisjakso

© Kuva: Getty Images

Ranskan pääsarja Ligue 1:ssa marssitaan tällä kaudella jälleen ennakkosuosikki Paris Saint-Germainin selkeässä komennossa. Kun Saint-Étienne kaatui sunnuntaina vieraissa 3-1, on PSG:n ero sarjakakkoseen Rennesiin nyt 12 pistettä. Pariisilaisjätti on saanut 15 ottelussa jaossa olleesta 45 pisteestä 40.

Jobinpostia sunnuntain ottelussa tuli niiltä osin, että yksi PSG:n hyökkäyspään tähdistä, brasilialainen Neymar jouduttiin kantamaan ottelun loppuhetkillä paareilla pois kentältä. RMC Sportin mukaan Neymarin nilkka vääntyi pahoin, ja hän tulee olemaan poissa kentiltä vähintään kuuden viikon ajan. Nilkka tutkitaan tarkemmin maanantaina, mutta näyttää selvältä, ettei Neymar enää tänä vuonna pelaa. Mestarien liigan pudotuspeleihin hänen pitäisi kuitenkin ehtiä helposti pelikuntoon.

Neymar on kärsinyt alkukaudenkin aikana pienistä loukkaantumisista eikä kausi ole muutenkaan ollut totutun tehokas. 14 ottelussa hän on tehnyt kolme ja syöttänyt kolme maalia. Sivussa hän on ollut eri syistä jo ennen tuoreinta loukkaantumista seitsemästä ottelusta.

Neymar kannettiin sunnuntaina pois kentältä kyynelehtien ja selvästi tuskaisena. Viime kaudella hän vaikutti olevansa jokseenkin samanlaisessa tilanteessa, kun Lyonin Thiago Mendes rikkoi häntä, mutta tuolloin hän selvisi vielä säikähdyksellä. Nyt Neymar on tuskin yhtä onnekas.

29-vuotias brasilialainen julkaisi myös Instagram-viestin loukkaantumisensa jälkeen.

– Toivun kuntoon. Valitettavasti nämä tauot ovat osa urheilijan elämää. Nyt nostan pään pystyyn ja katson eteenpäin: Palaan parempana ja vahvempana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.