Steven Gerrard harmittelee Glen Kamaran nilkkavaivaa: ”Hän on niin tärkeä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara kärsii nilkkavaivasta.

Kamaran, 26, edustama skottiseura Rangers pelaa torstaina tanskalaisen Brøndbyn vieraana Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussa. Kummatkin joukkueet ovat pisteiden tarpeessa, sillä Brøndbyllä on kolmen pelin jälkeen vasta yksi piste ja Rangersilla kolme.

– Glen Kamara sai iskun nilkkaansa. Hän sai itse asiassa kaksi potkua samaan nilkkaan, joten se on hieman turvonnut, kertoi Rangersin manageri Steven Gerrard keskiviikkona lehdistötilaisuudessaan Sky Sportsin mukaan.

– Yön aikana on tapahtunut suuri parannus, joka antaa hänelle 50 prosentin mahdollisuuden [pelata], ja odotamme niin kauan kuin on tarpeen, koska hän on niin tärkeä. Mutta tiedämme todennäköisesti tämänpäiväisten harjoitusten jälkeen tai huomisaamuna, onko hän kunnossa aloittaakseen vai ei.

Viime viikonloppuna Kamara kirjautti itselleen yhden osuman ja maalisyötön, kun Rangers kaatoi Motherwellin 6-1 Skotlannin liigassa. Hän on pelannut myös tällä kaudella isossa roolissa Rangersissa esiintyen toistaiseksi 16 ottelussa.

Kamara on tuttuun tapaan mukana Suomen maajoukkueessa, joka kohtaa tässä kuussa MM-karsintojen kahdessa viimeisessä ottelussaan Bosnia-Hertsegovinan ja Ranskan.