Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Mickaël Cuisance on siirtymässä Serie A:n nousijajoukkue Venezian riveihin. Toimittaja Fabrizio Romano ja Sky Sport Italia kertovat, että Venezia ja Bayern ovat jo päässeet siirrosta sopuun.

22-vuotiaan ranskalaisen sanotaan olevan jo Venetsiassa lääkärintarkastuksessa. Siirto saattaa virallistua jopa jo torstai-illan aikana.

Cuisance siirtyi Bayern Müncheniin kesällä 2019 kahdeksan miljoonan euron siirtosummalla Borussia Mönchengladbachista. Kilpailullisia otteluita on Bayernin edustusjoukkueessa kertynyt kahden ja puolen kauden aikana kuitenkin vain 13, joista kymmenen kaudella 2019-2020.

Viime kauden Cuisance vietti lainalla kotimaassaan Ranskassa Marseillen joukkueessa. Täksi kaudeksi hän palasi Bayerniin, mutta on saanut peliaikaa vain kahdessa ottelussa. Bundesliigassa hän pelasi 12 minuuttia VfB Stuttgartia vastaan ja Saksan Cupissa puoliajan verran alasarjaseura Bremer SV:tä vastaan.

Cuisancen sopimus Bayernin kanssa ulottuu vuoteen 2024, mutta näyttää siltä, että Bayern on nyt valmis nuoresta ranskalaisesta luopumaan. Siirto on pysyvä siirto, ei laina.

Cuisancesta oli kiinnostunut myös TsSKA Moskova, mutta pelaaja kieltäytyi venäläisseuran tarjouksesta. Venezian maksama siirtosumma asettuu tiettävästi haarukkaan 3-4 miljoonaa euroa.

– Ehkä minun on otettava askel taaksepäin päästäkseni säännöllisesti avauskokoonpanoon. Uskon edelleen vakaasti, että voin tehdä mahtavan uran, Cuisance totesi joulun alla Bildille.

Cuisance on pelannut Ranskan eri juniorimaajoukkueissa yhteensä selvästi yli 50 ottelua, mutta A-maajoukkuekutsua hän ei ole vielä saanut. Veneziassa hänestä tulee suomalaisten Niki Mäenpään ja Lauri Ala-Myllymäen joukkuetoveri.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
FC Bayern midfielder Mickaël Cuisance joins Venezia on a permanent move, done deal. The French midfielder is now in Italy to undergo his medical. 🤝 @SkySport #transfers

CSKA Moscow also approached him with an official bid - but Cuisance will sign for Venezia in the next hours.

Lähde: Transfermarkt