Eniten tappioita 13 vuoteen – José Mourinhon AS Roman hieno alkukausi on enää pelkkä muisto

© Kuva: Getty Images

José Mourinho saapui kesällä AS Roman peräsimeen.

Roomalaisseuran alkukausi lähti lupaavasti käyntiin ja Mourinhon miehistö johti Serie A:ta muutaman sarjakierroksen jälkeen, mutta sen jälkeen on ollut huomattavasti vaikeampaa.

AS Roma on pudonnut Serie A:ssa kuudenneksi. AS Roma on hävinnyt peräti seitsemän sarjaottelua. Kärkikymmeniköstä vain Fiorentinalla on yhtä monta tappiota.

Viime kaudella Paolo Fonsecan alaisuudessa AS Roma oli kerännyt 16 sarjakierroksen jälkeen jopa kahdeksan pistettä enemmän. AS Roma on edellisen kerran hävinnyt ensimmäisen 16 sarjakierroksen aikana seitsemän kertaa kaudella 2008-09.

AS Roman toimitusjohtaja Tiago Pinto puolusteli julkisesti Mourinhoa lauantai-iltana, kun seura hävisi kotikentällään rumasti Internazionalelle 0-3. Lue Pinton mietteet täältä.

AS Roma on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa Konferenssiliigassa. AS Roma ja Bodø/Glimt ratkaisevat lohkovoittajan kohtalon päätöskierroksella.

Mourinho on syksyn aikana ehtinyt jo kritisoida muun muassa pelaajiaan ja viime aikoina myös toimittajat ovat saaneet osansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.