Englannin jalkapalloilun sarjatasoihin 2-4 Valioliigan alapuolella keskittyvä Football League World -sivusto kertoo, että Valioliigan Brentford on valmis päästämään Huuhkajien hyökkääjän Marcus Forssin kevätkauden ajaksi lainalle tammikuun siirtoikkunassa. Forssia kohtaan on esiintynyt runsaasti kiinnostusta muissa seuroissa.

Sivusto listaa Forssista kiinnostuneiksi seuroiksi kuusi seuraa Englannin Mestaruussarjasta. Nämä ovat sarjajohtaja Fulham, West Bromwich, Stoke, Nottingham, Middlesbrough ja Sheffield United. Lisäksi Forssia kohtaan on osoitettu kiinnostusta Ranskan ja Saksan pääsarjaseuroista, mutta Brentford pitäisi mieluiten Forssin Englannissa.

Football League Worldin mukaan Brentfordilla ei ole aikomusta luopua Forssista kokonaan, joten kyseeseen tulisi vain laina, ei pysyvä siirto. Kaikki edellä mainitut Mestaruussarjan seurat ovat mukana nousutaistelussa, joten tulivoiman lisääminen hyökkäykseen voisi parantaa niiden mahdollisuuksia yltää Valioliigaan.

[readmore from=Forss-Marcus]

Forss on pelannut Valioliigassa tällä kaudella kuudessa ottelussa yhteensä 192 minuuttia. Minuuteista lähes puolet tuli ottelussa Burnleytä vastaan, jossa suomalainen pelasi täydet 90 minuuttia. Viime perjantain Watford-ottelussa Forss sai ensimmäisen tehomerkintänsä Valioliigassa, kun hän syötti Pontus Janssonin maalin. Liigacupissa Forss on ollut erityisen tehokas, sillä kolmessa ottelussa hän on tehnyt viisi maalia ja syöttänyt yhden.

Suomen A-maajoukkueessa 22-vuotias Forss on tehnyt kaksi maalia 11 ottelussa. Hän pääsi kentälle myös kahdessa pelissä kesän EM-kisoissa.