Lähde: Liverpool suunnittelee seurahistoriansa suurinta kauppaa – 105 miljoonan euron superlupaus Anfieldille?

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin 18-vuotias Jude Bellingham on viime päivinä paistatellut otsikoissa muista kuin pelillisistä syistä. Hän antoi varsin suorasanaista palautetta Bayern München -kamppailun tuomaritoiminnasta ja sai puheistaan myös tuntuvat sakot. Lue aiheesta lisää täältä.

Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että nuori maajoukkuemies on tähtipelaaja ja huippulupaus. Tämä tiedetään myös miehen kotimaassa Englannissa.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp haluaa Bellinghamin Anfieldille heti, kun mahdollista. Dortmund haluaa arvioiden mukaan hänestä hurjat 105 miljoonaa euroa. Bellinghamin sopimus saksalaisseuran kanssa päättyy vasta 2025.

Saksalaisvalmentaja on valmis Mirrorin mukaan tämän summan myös maksamaan. Se olisi toteutuessaan Liverpoolin pitkän seurahistorian ennätysostos.

Tällä hetkellä joukkueen ennätyshankinta on hollantilaistoppari Virgil van Dijk, josta Liverpool maksoi noin 85 miljoonaa euroa.

Valioliigassa muun muassa Manchester United on aiemmin osoittanut mielenkiintoa Bellinghamia kohtaan, mutta tällä hetkellä niin United kuin liki kaikki muut Euroopan suurseurat ovat kohdistaneet katseensa Erling Hålandiin.

Klopp haluaa Dortmundista sen sijaan norjaisen seurakaverin Bellinghamin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.