Bayern Münchenin hyökkääjä Robert Lewandowski on selventänyt kommenttejaan Lionel Messin Ballon d’Or -gaalassa antamasta puheesta.

Lewandowski, 33, jäi maailman parhaan pelaajan äänestyksessä toiseksi, kun kultainen pallo meni seitsemättä kertaa Paris Saint-Germainin Messille.

[readmore from=ballon-dor]

Kiitospuhessaan argentiinalaistähti sanoi kuitenkin, että toivoisi Lewandowskin saavan vuoden 2020 Ballon d’Orin. Ballon d’Oria ei jaettu viime vuonna ollenkaan koronapandemian takia, mutta monien mielestä sen olisi pitänyt mennä Lewandowskille, jolle kultainen pallo olisi ensimmäinen hänen urallaan.

Joulukuun alkupuolella Lewandowski kertoi kuitenkin puolalaisen Kanal Sportowyn haastattelussa, että hän ei olisi järin innoissaan, jos saisi Ballon d’Orin jälkijunassa.

– Haluaisin, että se [Messin lausunto] olisi vilpitön ja kohtelias lausunto suurelta pelaajalta eikä vain tyhjiä sanoja, sanoi Lewandowski Goalin mukaan.

Myöhemmin samana päivänä Lewandowski sanoi Kickerin haastattelussa, että hänen aiemmat kommenttinsa ymmärrettin väärin.

Tuoreessa Bildin haastattelussa puolalaistähti vakuutti jälleen, että Messin sanat tekivät häneen suuren vaikutuksen.

– Messin sanat koskettivat minua todella. Ne eivät olleet tyhjiä sanoja, se oli hieno hetki urallani.

– Puhuin vain muutaman sanan Leon kanssa, koska en puhu niin hyvin espanjaa. Puhuin Kylianin [Mbappé] kanssa englanniksi, hän sitten käänsi Leolle. Se oli hieno ilta.

LUE MYÖS: