Tähtimaalivahti ei siirry Barcelonaan – allekirjoittaa sopimuksen Serie A -jättiläisen kanssa tulevien viikkojen aikana

© Kuva: Getty Images

Marraskuun alussa doping-kärynsä jälkeisestä pelikiellosta vapautunut André Onana tulee vaihtamaan seuraa jo tammikuussa. 25-vuotiaan Ajax-pelurin sopimus Hollantiin päättyy kesällä.

Jo pitkään on ollut selvää, että kamerunilaisen huippumaalivahdin ura jatkuu muualla. Ehdokkaita on ollut useita, mutta vain muutama todellinen vaihtoehto.

Barcelona on ollut yksi pisimpään huhuissa pyörineistä seuroista. Onana on itse kertonut julkisesti haluavansa pelata Blaugranassa. Myös joukkue itse on ilmaissut mielenkiintonsa.

Siirtokoukeroissa kuin kotonaan luoviva Fabrizio Romano kuitenkin toteaa Barcelonan olevan leikistä nyt ulkona. Italialaisen siirtotoimittajan mukaan Onana allekirjoittaa sopimuksen Serie A:n hallitsevan mestarin Interin kanssa tulevien viikkojen aikana.

Milanolaisjoukkue on ollut oikeastaan toinen vakavasti otettava vaihtoehto jo syksystä alkaen. Onana istutetaan suuriin saappaisiin. Slovenialainen Samir Handanovič on vartioinut Interin maalia vuodesta 2012 asti. Onanasta haetaan 37-vuotiaalle veteraanille seuraajaa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.