Huuhkajien puolustajakaartiin lukeutuva Sauli Väisänen teki vihdoin sunnuntaina paluun kentille yli neljän kuukauden pituiseksi venyneen loukkaantumispoissaolon jälkeen. 27-vuotias toppari pelasi saman tien täydet 90 minuuttia Serie B:n vierasotteussa Cittadellaa vastaan. Ottelu päättyi numeroihin 1-1.

Täksi kaudeksi uuteen seuraansa Cosenzaan siirtynyt Väisänen pelasi täydet minuutit myös Serie B:n kuudella ensimmäisellä kierroksella. Sen jälkeen jalkapöydän murtuma pakotti hänet kuukausiksi sivuun. Viime vuoden viimeisen pelinsä Väisänen pelasi 25. syyskuuta.

Nyt pitkä huili on vihdoin päättynyt.

Cosenza on 20 joukkueen Serie B:ssä sijalla 17, ja taistelee putoamista vastaan. Väisäsen sopimus ulottuu vain tämän kauden loppuun. Italiassa hän on pelannut jo kesästä 2017 lähtien Cosenzan ollessa suomalaiselle jo neljäs seura saapamaassa. Aiemmin Väisänen on edustanut SPAL:ia, Crotonea ja Chievo Veronaa. Serie B:ssä pelejä on kertynyt 53 ja Serie A:ssa seitsemän.

20 A-maaottelua pelannut Väisänen on kärsinyt viime vuosina paljon loukkaantumisista. Yksi sellainen pudotti hänet myös Suomen viime kesän EM-kisajoukkueesta.

Cosenza Calcio

@CosenzaOfficial
📋 XI DI PARTENZA

Lupi in campo così! 🐺

#CitCos