Lähde: Arsenal valmis siirtoennätykseensä saadakseen huippukärjen – italialaisseuran muut vaatimukset romuttamassa Gunnersin haaveet?

© Kuva: Getty Images

Arsenal ja manageri Mikel Arteta havittelevat tammikuun siirtoikkunasta pelaajaa, joka nousisi todennäköisesti koko ikkunan suurimmaksi hankinnaksi.

Fiorentinan 21-vuotias maalitykki Dušan Vlahović on Gunnersin ehdoton ykköskohde jo tammikuussa.

Serbialaiskärjen sopimus päättyy kesällä 2023 ja La Viola on avoin rahastamaan timantillaan jo nyt. Vlahović ei suostunut laittamaan nimeään Fiorentinan jatkosopimukseen aiemmin.

Arsenal ei luonnollisesti ole ainoa kiinnostunut seura. Serbitykin haluaisivat hyvin monet Euroopan suurseurat. Valioliigasta ainakin Newcastle on tehnyt myös tarjouksen Vlahovićista, mutta pelaaja itse ei Magpiesin riveihin italialaismedian mukaan halua.

Independentin mukaan Arsenal on myös valmis maksamaan Fiorentinan vaatimat 90 miljoonaa euroa hyökkääjästä. Se olisi toteutuessaan pohjoislontoolaisten kaikkien aikojen kallein hankinta.

Ongelmaksi on muodostumassa maksuaikataulut. Fiorentina haluaa lähes koko summan välittömästi. Arsenal kulutti jo kesän ikkunassa enemmän kuin yksikään toinen Valioliiga-seura, 191 miljoonaa euroa.

Gunners olisi siis valmis maksamaan Vlahovićista vaaditun summan, mutta haluaisi jakaa summan pidemmälle aikavälille.

Serbialaisen sopimuksessa astuu kesällä voimaan ulosostopykälä ja siksi hänellä ei taustajoukkoineen ole kiire mihinkään. Vlahović on valmis odottamaan kesäänkin. Myös Italian suurseurat Juventus ja Internazionale ovat kiinnostuneita.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.