Hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang myöntää BBC:n mukaan, että ”ongelma” Arsenalin luotsin Mikel Artetan kanssa vaikutti lähtemispäätökseen ja Barcelona-siirtoon.

Gabonilaisen ilmaissiirto katalonialaisseuraan sai sinettinsä keskiviikkona. Mies oli aiemmin ajautunut sivuraiteelle ja menettänyt kapteeninnauhansa Tykkimiehissä.

– Mielestäni kyseessä oli ongelma vain hänen (Arteta) kanssaan, 32-vuotias Aubameyang toteaa.

– Hän teki päätöksen. En voi sanoa paljon enempää. Hän ei ollut tyytyväinen. Minä pysyin erittäin rauhallisena, ja se siitä.

Arsenal vapautti Aubameyangin sopimuksestaan maanantaina. Tämä ei ollut saanut tililleen yhtään ottelua joulukuun kurinpito-ongelman jälkeen.

– On totta, että ne olivat monimutkaisia kuukausia, ja mielestäni jalkapallossa tapahtuu välillä tällaisia asioita. Mutta jos minun pitää sanoa jotakin tästä aiheesta, se on se, etten koskaan halunnut omalta osaltani tehdä mitään väärää. Uskon, että se kuuluu kuitenkin menneisyyteen ja nyt haluan ajatella nykyhetkeä.

Aubameyang teki 92 maalia 163 ottelussa Arsenalin riveissä. Hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa ulottuu kesään 2025 asti.