Kuka valmentaa Paris Saint-Germainia kaudella 2022-23? Se on mielenkiintoinen kysymys.

PSG:n nykyisen päävalmentajan Mauricio Pochettinon sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta hän tuskin luotsaa seuraa sopimuksensa loppuun saakka.

Ranskalaislehti Le Parisiénin mukaan PSG yritti hankkiutua Pochettinosta eroon jo tammikuussa. Se ei kuitenkaan onnistunut, koska hänelle ei ole onnistuttu löytämään seurajohdolle mieleistä korvaajaa.

PSG on jo tiettävästi ilmoittanut Pochettinolle, että hän saa etsiä itselleen uuden seuran ensi kaudeksi. Mutta kuka tilalle?

Real Madridin ex-luotsi Zinédine Zidanen nimi pyörii voimakkaasti huhuissa. Ranskalaislegendaa pidetään kaikkein todennäköisimpänä valintana.

[readmore from=Zidane-Zinedine]

Mutta nähdäänkö Zidanea sittenkään PSG:n peräsimessä?

RMC Sportin mukaan Zidanella on aivan toinen työpaikka mielessään. Hän on erittäin kiinnostunut Ranskan A-maajoukkueen valmentamisesta. Ranskan nykyisen päävalmentajan Didier Deschampsin sopimus päättyy Qatarin MM-kisoihin, joten Zidane voitaisiin nimittää hänen seuraajakseen loppuvuodesta.

Onnistuuko PSG houkuttelemaan Zidanen rahakkaalla sopimuksella jo kesällä, vai malttaako ranskalaislegenda kuunnella sydäntään ja odottaa mahdollista maajoukkuepestiä loppuvuoteen? Se jää nähtäväksi…