Manchester Unitedissa on sattunut lyhyen ajan sisällä jo kaksi tapausta, joissa pelaaja ja manageri ovat julkisesti eri mieltä tapahtumien kulusta.

Viime kuussa Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick selitti hyökkääjä Anthony Martialin poissaolon sarjaottelusta Aston Villaa vastaan sillä, että ranskalaispelaaja ”ei halunnut” olla pelissä mukana. Martial julkaisi kuitenkin sosiaalisessa mediassa lausunnon, jossa hän sanoi, ettei ikinä kieltäytyisi pelaamasta Unitedissa.

Rangnick kertoi myöhemmin, että hänen ja Sevillaan lainalle lähteneen Martialin selkkaus on selvitetty, mutta nyt hänellä on käsissään uusi kiistanalainen tilanne.

Torstaina Rangnick sanoi lehdistötilaisuudessaan, että laitahyökkääjä Jesse Lingard pyysi seuralta vapaata ”tyhjentääkseen mielensä” sen jälkeen, kun hänen siirtonsa Newcastleen ei toteutunutkaan.

– Pari viikkoa sitten hän halusi jäädä [Manchester Unitediin] ja sitten hän muutti mielensä, mikä johtui varmaan myös seuroista, jotka olivat kiinnostuneita hänestä, sanoi Rangnick ESPN:n mukaan.

– Annoin hänelle kymmenen päivää sitten luvan lähteä, mutta seurat eivät päässeet sopuun, ja tilanne muuttui taas. Ja kuten sanoin, seurajohto päätti kummankin tekijän takia, että hän jää tänne.

Vähälle peliajalle jäänyt Lingard sanoi kuitenkin sosiaalisessa mediassa, että nimenomaan Manchester United ehdotti hänelle taukoa treeneistä, eikä hän itse.

– Seura neuvoi minua pitämään vapaata henkilökohtaisista syistä. Mutta mieleni on kirkas, ja olen aina ammattimainen, kun minua tarvitaan kentällä, ja annan itsestäni sata prosenttia.

Jesse Lingard

@JesseLingard
The club advised me to have time off due to personal reasons! But my headspace is clear and I’ll always be professional when called upon and give 100 percent