PSG on saanut vuosien saatossa huomattavasti kritiikkiä olemattomasta menestyksestään Mestarien liigassa.

Valtavista ja pohjattomista rahahanoista huolimatta seura on napannut qatarilaisen aikakautensa aikana vain yhden finaalipaikan, vaikka nykyinen PSG on rakennettu voittamaan Mestarien liiga.

Keskiviikkona PSG koki uuden mahalaskun Mestarien liigassa, kun Real Madrid pudotti pariisilaisjätin yhteismaalein 3-2 ja eteni puolivälieriin.

Pelaajaurallaan niin Real Madridia kuin PSG:täkin edustanut Nicolas Anelka kertoi henkisen kestämättömyyden kuuluvan PSG:n seuraidentiteettiin.

– Henkisesti PSG ei ole vahva silloin, kun se kohtaa ongelman. Se on kammottavaa, mutta tuollainen henkinen heikkous kuuluu PSG:n identiteettiin. Heillä on riittävästi taitoa ja fyysistä voimaa, mutta henkinen puoli puuttuu. PSG:llä pitäisi olla sellainen, mutta sitä ei näy, Anelka summasi Le Parisienille.

– On hienoa ja tärkeää, että heillä on paljon rahaa, mutta PSG tarvitsee sellaisia ihmisiä, jotka kykenevät juurruttamaan pariisilaisen mentaliteetin seuraan saapuviin pelaajiin. On myös ajateltava muita asioita hankkiessa pelaajia. Jos siirryt PSG:hen, on sinun oltava henkisesti todella vahva pelaaja.

Lähde: AS