FC Kööpenhamina ja PSV Eindhoven kohtasivat torstai-iltana Parkenilla Konferenssiliigan neljännesvälieräottelussa. PSV voitti ottelun 4-0-lukemin ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 8-4.

PSV oli valmistautunut otteluun poikkeuksellisen hyvin – niin kentällä, kuin myös sen ulkopuolella. Hollantilaisseurassa osattiin ennustaa, mitä ottelupäivän vastaisena yönä tulisi tapahtumaan, ja he huijasivat Kööpenhaminan kannattajia nerokkaalla tavalla.

Kaikkien aikojen bluffi?

Kööpenhaminan kannattajat pyrkivät torstain vastaisena yönä häiritsemään PSV-pelaajien nukkumista ja kokoontuivat joukkueen hotellin edustalle ampumaan ilotulitteita – tai näin he luulivat.

Todellisuus oli kuitenkin kaikkea muuta.

PSV:ltä nähtiin kenties kaikkien aikojen bluffi, kun joukkue oli tarkoituksellisesti parkkeerannut bussinsa eri hotellin edustalle, jotta häirinnältä vältytään. Näin ollen Kööpenhaminan kannattajat olivat väärän hotellin edustalla paukuttamassa räjähteitään ja PSV:n pelaajat saivat nukkua yönsä rauhassa.

PSV:n tähtipelaaja Mario Götzeltä kysyttiin ottelun jälkeen, osasiko hän odottaa rakettien pauketta ja mitä hän piti niistä. Saksalaispelaaja esitti hämmentynyttä, kunnes hän paljasti seuran bluffin.

– Sijoitimme bussimme toiselle hotellille. Teimme sen tarkoituksella, Götze sanoi makeasti nauraen.

– Kuulin tästä [Kööpenhaminan kannattajien ilotulitus]. Minä nukuin erittäin hyvin!

PSV

@PSV
'We placed the bus at another hotel' 🤣

#FCKPSV #UECL

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.