FA Cup
Middlesbrough – Chelsea
Lauantai 19.03. klo 19:15

Middlesbrough ja Chelsea avaavat FA Cupin puolivälierät lauantai-iltana. Isäntien cup-taival on ollut tähän asti huikea, sillä se on onnistunut pudottamaan kyydistä sekä Manchester Unitedin että Tottenhamin. Chelsea on ajautunut omistajansa myötä kriisiin, johon joukkue itse ei ole syypää. Thomas Tuchelin tehtävä on saada pelaajat keskittymään täysin kentän tapahtumiin.

Championshipissä Middlesbrough taistelee nousukarsintapaikasta, mutta tällä erää pistetään kaikki energia cup-otteluun. Chris Wilder iskee takuuvarmasti parhaan kokoonpanon kentälle. Kysymysmerkkejä on yksi: kuntoutuuko kärkimies Andraz Sporar tähän peliin – mies on missannut pari edellistä ottelua. Pari vanhempaa loukkia on vaivana, mutta kokonaisuudessaan tilanne on hyvä.

Omistajan taloudelliset sanktiot ovat vaikuttaneet Chelsean toimintaan halvaannuttavasti, ja seura pitäisi saada kaupattua, jotta vaikeudet eivät pahenisi mahdottomiksi. Pelillisesti joukkue on kuitenkin loistavassa iskussa: se on voittanut viisi viimeistä otteluaan, ja viimeksi kaatui Mestarien liigassa Lille vieraissa. Ben Chilwell on varmasti pois lauantain ottelusta, ja muutaman pelaajan suhteen tilannetta katsotaan vielä pelipäivänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämä on Borolle herkkupaikka, mutta lataus ei saa mennä yli: joukkueen on keskityttävä kentällä juuri oikeisiin asioihin. Isännät pyrkivät jäädyttämään ottelua, ja käyttämään rajalliset paikkansa hyväkseen. Sekä United että Spurs pystyttiin pitämään vähissä maaleissa, joten otetaan vetoihin vähämaalisuutta kolmatta Valioliigajoukkuetta vastaan: ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,9.

LYÖ VETO 22BETILLE