Viime vuoteen pelaajauransa lopettanut Huuhkajien entinen kapteeni Tim Sparv kirjoitti Twitterissä kolme päivää Ukrainan sodan syttymisen jälkeen olevansa valmis tarjoamaan majoituksen Ukrainasta tuleville pakolaisille Vaasassa sijaitsevassa asunnossaan. Sparv on tunnetusti sanojensa mittainen mies eikä turhia lätise. Nyt hän on ilmoittanut, että asunto on saanut uudet asukkaat.

– Äiti ja hänen kaksi poikaansa asuvat nyt asunnossani. En malta odottaa, että tapaan heidät henkilökohtaisesti, kun matkustan Suomeen tänä viikonloppuna. Tuntuu hyvältä tehdä hyvää, Sparv kirjoitti twiitissään torstaiaamuna.

Sparv näytti jo vuosien ajan johtajuutta Huuhkajille kentällä ja kentän ulkopuolella. Aika varmoja voimme olla siitä, että samanlaista johtajuutta tullaan näkemään myös pelaajauran päätyttyä. Yhteiskunnalliseen keskusteluun Sparvilla on varmasti vielä paljon annettavaa.

Tim Sparv

@TimSparv
A mother and her two sons are now living in my apartment. Can’t wait to meet them personally when I travel to Finland this weekend. Feels good to do good.

Tim Sparv

@TimSparv
I would gladly let a family fleeing the war live in my apartment in Vaasa, Finland. So when the Ukrainian refugees arrives, please be in touch. It's the least I can do. #RefugeesWelcome