Ensi viikolla alkavaan Veikkausliiga-kauteen valmistautuva Kuopion Palloseura on vahvistanut hyökkäyskalustoaan georgialaiskärki Nika Sitchinavalla.

27-vuotias Sitchinava allekirjoitti KuPS:n kanssa kesäkuun loppuun asti ulottuvan lainasopimuksen, joka sisältää option jatkosta kauden 2022 loppuun asti.

Sitchinava siirtyy Kuopioon Ukrainan pääsarjaseura Kolos Kovalivkasta. Ukrainan jalkapallosarjat jouduttiin sattuneista syistä keskeyttämään ennen aikojaan, jonka myötä pelaajille myönnettiin poikkeuslupa siirtyä muihin seuroihin.

KuPS:n tiedotteessa georgialaishyökkääjää kuvaillaan seuraavanlaisesti: ”Sitchinava on target-tyylinen pelaaja, mutta hän on myös hyvin liikkuva hyökkääjä. 185-senttinen pelaaja viimeistelee monipuolisesti molemmilla jaloillaan, sekä päällään. Maalinteko-taitojensa lisäksi hän myös pystyy luomaan maalipaikkoja, sekä tilaa joukkuekavereilleen.”

Sitchinava on pelannut Ukrainassa vuodesta 2016 lähtien. Viime kesänä Kolos Kovalivkaan siirtynyt hyökkääjä ehti pelata uudessa seurassaan 20 ottelua tehden niissä yhden maalin ja syöttäen kaksi.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
⚠️ Welcome to Kuopio Nika Sitchinava!

🇬🇪 27-vuotias georgialaishyökkääjä vahvistaa keltamustaa puolentoista viikon päästä alkavalla Veikkausliiga-kaudella.

📄 Lue lisää:
kups.fi/%EF%BF%BChyokk…

#KuPS #Veikkausliiga #Banzai

Lähde: KuPS:n verkkosivut