Bayern Münchenin hyökkääjä kadottanut täysin alkukauden vireensä – päävalmentaja Julian Nagelsmann osoitti tukensa suojatilleen

© Kuva: Getty Images

Bayern München kaatoi lauantaina Bundesliigassa Augsburgin lukemin 1-0 Robert Lewandowskin osumalla. Bayernin sarjajohto Borussia Dortmundiin nähden on kasvanut jo yhdeksään pisteeseen, kun pelaamatta on enää viisi ottelua.

Alkukaudesta hurjassa vireessä ollut Leroy Sane on kadottanut tämän vuoden puolella tehonsa Bundesliigassa, sillä yhdeksään viimeiseen kamppailuun saksalainen on iskenyt ainoastaan yhden osuman. Myöskään maaliin johtaneita syöttöjä ei ole kertynyt kyseisissä kamppailuissa.

Ensimmäiset 19 ottelua tuottivat Sanelle seitsemän maalia ja saman verran myös maalisyöttöjä. Päävalmentaja Julian Nagelsmann ei osannut lauantain ottelun jälkeen sanoa, miksi hänen suojattinsa otteet ovat olleet alkukautta heikompia.

– Pidän Leroysta todella paljon. Niin pelaajana kuin ihmisenä. Jokainen tietää, että hänessä on huikeaa laatua. Hän on kriittinen itseään kohtaan ja hän tietää, ettei ole pelannut hyvin viime aikoina. En tiedä miksi. Hänellä on ollut hyviä ja huonoja hetkiä uransa aikana. Olen kuitenkin hänen tukenaan täysin, Nagelsmann totesi Goalille.

Lauantain ottelussa Sane otettiin vaihtoon toisella jaksolla, eikä hän näyttänyt tyytyväiseltä joutuessaan vaihtoon vaan näytti turhautumisensa managerilleen. Nagelsmann ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt.

– En ole vihainen. Siitä ei tarvitse tehdä otsikoita, saksalaismanageri totesi.

Bayern taistelee Bundesliigan mestaruuden ohella vielä myös Mestarien liigan voitosta. Se hävisi puolivälierien avausosassa keskiviikkona Villarrealille lukemin 0-1. Tulevana tiistaina joukkueet kohtaavat toisessa osaottelussa Münchenissä.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!