Bayern Münchenin toimitusjohtaja Oliver Kahn sanoo, että seura on pitänyt silmällä Borussia Dortmundin tähtihyökkääjää Erling Hålandia, mutta se ei lähde mukaan kilpailuun norjalaiskärjen allekirjoituksesta.

Hålandin, 21, sopimuksessa on ulosostoklausuuli, joka astuu voimaan tulevana kesänä, mutta hänet saadakseen on oltava valmis maksamaan paljon muutakin kuin siirtokorvaus. Norjalainen hyökkääjälupaus vaatii tiettävästi tähtitieteellistä palkkaa tulevalta seuraltaan, eikä hänen agenttinsakaan ole jäämässä tyhjin käsin.

Kahnin mukaan Bayern ei ole valmis käyttämään sellaisia summia.

– Me emme tekisi työtämme kunnolla, jos emme tarkkailisi hänen kaltaistaan nuorta hyökkääjää, kommentoi Kahn Sport1:lle.

– Hän on erinomainen hyökkääjä ja erittäin kiinnostava pelaaja tulevaisuutta ajatellen, mutta [siirron] taloudelliset vaatimukset ylittävät mielikuvituksemme.

Näin ollen Bayernin on etsittävä muualta korvaajaa pitkäaikaiselle ykköstykilleen Robert Lewandowskille, jonka sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

Kahn on vakuuttanut viime aikoina, että 33-vuotias Lewandowski jatkaa Bayernissa ensi kaudella, mutta puolalaishyökkääjää on huhuttu muun muassa Barcelonaan.

– Robertilla on tällä hetkellä sopimus kanssamme. Olemme häneen yhteydessä ja haluamme pitää hänet Bayernissa mahdollisimman pitkään, sanoi Kahn.

– Osa ihmisistä tuntuu ajattelevan, että tämä on joku nettipeli, jossa sopimuksia pidennetään hiirtä klikkaamalla. Robert on noussut meidän riveissämme maailman parhaaksi pelaajaksi tehden 30-40 maalia joka kaudella. Hänellä on potentiaalia saavuttaa sama joka kaudella.

– Tietysti sellaiset pelaajat miettivät joskus jonkun muun kokeilemista, ja heidän vakuuttamisensa vaatii aikaa. Seuran on otettava huomioon myös taloudelliset tekijät, sillä Bayern on kärsinyt pandemiasta kahden viime vuoden aikana.