Bayern München istuu tulevina viikkoina neuvottelupöytään tähtihyökkääjänsä Robert Lewandowskin edustajien kanssa, kertoo Sky Sports.

Kummatkin osapuolet esittävät vaatimuksensa ja tarjouksensa toisilleen ja sitten he päättävät puolalaiskärjen tulevaisuudesta.

Skyn mukaan Bayern haluaa neuvottelujen alkavan mahdollisimman pian. Lewandowskin, 33, nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, ja Euroopan kuumimpiin hyökkääjiin lukeutuvalle puolalaiskärjelle riittää ottajia jonoksi asti.

Bayern Münchenin toimitusjohtaja Oliver Kahn vakuutti tiistaina Amazon Primen haastattelussa, että Lewandowski jatkaa seurassa ensi kaudella. Viime aikoina häntä on viety huhuissa Barcelonaan.

– Olisi typerää myydä pelaaja, joka tekee 30-40 maalia kaudessa. Olemme keskustelleet ja tulemme keskustelemaan hänen tulevaisuudestaan seuraavien viikkojen aikana.

– Hänellä on sopimus kesäkuuhun 2023 asti, ja hän on varmasti kanssamme vielä yhden kauden.

Lewandowski on edustanut Bayern Müncheniä kesästä 2013 lähtien 370 ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä 341 maalia ja syöttänyt 69.

Bayernin taival Mestarien liigassa päättyi tiistaina puolivälierävaiheeseen, kun se jäi Villarrealin kanssa 1-1-tasapeliin ja hävisi siten otteluparin yhteismaalein 1-2.