Manchester Unitedin ja Portugalin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldon perhettä on kohdannut suuri suru. Cristiano Ronaldo ja hänen kumppaninsa Georgina Rodríguez kertoivat sosiaalisessa mediassa, että heidän poikavauvansa on kuollut.

Cristiano Ronaldo ja Rodríguez kertoivat viime lokakuussa Instagram-postauksellaan, että pariskunta odottaa kaksosia. Nyt toinen kaksosista menehtyi, ilmeisesti synnytyksen yhteydessä. Samaan aikaan Cristiano Ronaldo vahvisti tyttövauvan syntyneen.

– Meidän täytyy ilmoittaa mitä syvimmän surun kera, että poikavauvamme on kuollut. Se on suurin tuska, jonka kuka tahansa vanhempi voi kokea, Cristiano Ronaldon viesti alkoi.

– Vain tyttövauvamme syntymä antaa meille voimaa elää tällä hetkellä jonkinlaisen toivon ja onnen myötä. Haluamme kiittää lääkäreitä ja terveydenhoitajia kaikesta heidän asiantuntevasta hoidostaan ja tuestaan.

– Olemme kaikki järkyttyneitä tästä menetyksestä, ja pyydämme ystävällisesti yksityisyyttä tänä erittäin vaikeana aikana. Poikavauvamme, olet enkelimme. Tulemme aina rakastamaan sinua, viesti päättyi.

Monet joukkuekaverit ja huippupelaajat ovat osoittaneet Cristiano Ronaldolle surunvalittelunsa, aivan kuten hänen seurajoukkueensa Manchester Unitedkin.

– Sinun tuskasi on meidän tuskamme, Cristiano. Lähetämme rakkautta ja voimaa sinulle ja perheellesi tänä aikana, Manchester Unitedin lausunto kuului.

Syntynyt tyttövauva on Cristiano Ronaldon viides lapsi. Esikoispoika Cristiano Jr. syntyi kesäkuussa 2010, kaksoset Eva ja Mateo kesäkuussa 2017 sekä Cristiano Ronaldon ja Georgina Rodríguezin ensimmäinen yhteinen lapsi Alana Martina marraskuussa 2017.