Sergio Ramos siirtyi viime kesänä vapaana agenttina PSG:hen.

Ramos oli kärsinyt pitkistä loukkaantumisista koko viime kauden jälkimmäisen puolikkaan ja kykeni pelaamaan kevätkaudella vain muutaman ottelun.

Real Madrid ei suostunut tarjoamaan hänelle monivuotista jatkosopimusta ja Ramos lähti kohti Pariisia.

Jatkuvat loukkaantumisongelmat ovat vaivanneet Ramosia myös PSG:ssä. 36-vuotias toppari on pelannut PSG:ssä tällä kaudella vain kymmenessä ottelussa. Pariisilaisseura haastatteli Ramosia varmistuneen sarjamestaruuden jälkeen.

[readmore from=Ramos-Sergio]

– Loppujen lopuksi olen päässyt pelaamaan vain vähän PSG:n paidassa, enkä ole siten voinut näyttää taitojani. Haluan päästä pelaamaan ja osoittaa uudessa seurassani, mitä osaan tehdä. Suurin ilonaihe on se, kun olet kunnossa ja pystyt auttamaan joukkuettasi. Keylor Navas on kuin veljeni ja perheenjäseneni. Meillä oli loistavat välit jo Real Madridissa ja hän on auttanut minua sopeutumaan PSG:hen.

Ramosin mielestä nykyään pelaajalta vaaditaan huomattavasti parempaa fyysistä kuntoa ja tasoa kuin aiemmin.

– Nöyryys on kaikista tärkeintä. Mielestäni aiemmin taitotaso oli fysiikkaa tärkeämpi ominaisuus, mutta tänä päivänä 80 prosenttia suorituksestasi riippuu fysiikasta ja 20 prosenttia taidoistasi. Tänä päivänä sinulta vaaditaan huomattavasti parempaa fyysistä kuntoa kuin aiemmin. Siihen lisäät päälle työnteon ja tasaisuuden.